Odågan Larry

Jäkla Larry säger jag bara. Roffe är ju nu 1 år och antagligen börjar Larry känna av att det är en till hanne här i huset. Han har flugit på honom nu flera gånger och det är inte lite lätt han är ute efter att skada honom rejält. Jag får lyfta upp Larry från nackskinnet och Roffe följer med för han släpper inte!! Och igår blev en redig vakt grej. Alicia var här och Roffe i studsmattan med henne, Larry kommer upp på mattan och ger sig på Roffe och det här är inte första gången. Dennis tar ner Roffe men Larry följer efter och tar tag ordentligt i Roffe, jag fick återigen ta fast honom i nackskinnet och trycka ner honom. Roffe blev skadad denna gång, han fick ett sår på ena frambenet och ett mindre på bakbenet, idag är han jätte öm i hela kroppen. Förbannade Larry, ja nu är det kastration på honom, jag har redan ringt Töre djurklinik, de svarade inte men skickade ett sms. Jag har även meddelat dom på facebook. Men om de inte ringer upp mig före 08 så ringer jag Kalix. Fast alla säger att Töre är bra och skulle hellre vilja ha dom. Men men jag tar där jag först får tid.

Ledig idag, sköööönt!!! Hoppas nu värmen oxå kommer. Jag vill ha sommar och sol 🙂 Idag tänkte jag börja sätta upp vårt spa. Jag vet inte om jag orkar sätta upp den stora poolen…. jag är så slut och jag ser inte som någon mening med att sätt upp den heller. Nå jag får fundera på det.

Fan, det är svårt att få tider så här på sommaren för kastration, ringde Töre, den 10/7 var första tiden…. och Kalix hade den 24/7 först!!!! Sitter just nu och ringer Gammelstan, får se om de har tider då. Vad gör jag annars??? Det kommer att bli knepigt det här att hålla dem ifrån varandra så länge….. jag måste få någon som kan ta Larry fram till kastreringen annars. För han är ute efter att döda Roffe! Jag vågar inte ha honom själv med ungarna när vi jobbar heller. Då måste vi ta med någon av dem på jobbet…. Savannah hade trotts att jag förbjudit det igår släppt ihop dom, det gick ju så bra. Jo det gör det de sover tillsammans oxå men helt plötsligt smäller det rejält och då kan inte de göra något.

Får se då hur det ser ut i Gammelstan……

Be safe out there

 

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Jun 25, 2018 @ 09:32:17

  Hej Anna tråkigt det här med Larry och hans dominerande sätt. Vår Sigge är precis likadan, det finns en liten hanspets här i vårt område. Den skulle förmodligen vår Sigge ta död på om han kom åt och kunde. Sigge är kastrerad, det hjälper inte tyvärr.

  Så även framöver håll koll på Larry. Vi har även försökt få de här 2 killarna att träffas fler gånger…… hjälper inte ett skit. 😦

  Svara

 2. Anne
  Jun 25, 2018 @ 14:53:30

  Gud vad jobbigt och förrutom Larry och Roffe har ni ju Dessie med valparna. Hur går det med Dessie och valparna tillåter hon Larry och Roffe att komma i närheten nu? Har Larrys beteende kommit successivt under året eller?

  Svara

  • Anna
   Jun 25, 2018 @ 16:56:34

   Jo det går jätte bra ned valparna och Roffe och Larry får kika in till dom utan att hon blir sur.
   Nej det är första gångerna nu som Larry gör så här. Roffe har alltid fått göra precis vad han vill med honom. Karry ör ju en vakt/vallhund och det blir völ nu med valparna och Dessie han vaktar dom och Roffe är ju nu könsmogen så han känner väl hot ifrån honom. Och sen är han ju hormonstinn själv så det blir väl kortslutning ibland 🙂

   Svara

 3. Anna
  Jun 25, 2018 @ 16:59:59

  Jodå vi kommer att ha koll på honom framöver med! Sen är de bästa polarna mellan varven. Sen kommer det helt plötsligt igen!. Hopoas det hjälowr för Larry iallafall

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: