Kastration

Jepps, nu åker bollarna på Larry. På fredag åker vi till Luleå, vi fick en snabb tid, hon var så bra sköterskan jag pratade med. Hon förstod verkligen vårt problem och lyckades tränga in oss. Sen tar det ju ännu ett par veckor innan man börja märka skillnad på honom. Så vi hoppas Roffe överlever detta och att han inte hinner ta för mycket skada psykiskt av det hela. Det är ju en kris situation  och jag vill inte åka ensam, vi är mitt i semesterperioderna och vi brukar inte få semester då. Men jag hade fixat vikarie innan jag ringde Lena, kollat upp med vår dagverksamhet om de behöver in någon för Danne och vi har en tur som börjar kl 11 så den kan gå ner ifall det behövs. Det är ute dag där och en brukare som är borta så de tyckte att de fixar det. Så vi kan åka båda, men det kan ta hela dagen. Vi lämnar in honom 08 och sen när de kan ta honom är en annan femma, kommer något akut emellan så tar de det först. Så förhoppningsvis behöver vi inte vara hela dagen i Luleå. Men det känns så skönt att vi fått tid så snabbt!

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Jun 25, 2018 @ 18:40:54

    Nåjo hoppas verkligen att det funkar framöver och att Larry lugnar ner sig.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: