Resor

Sitter och tittar på resor, jag har ju tänkt åka med Savannah, vi tänkte om vi åker i slutet på sommaren. Minna och jag har planerat att göra en resa. Men jag vet inte om Savannah får tråkigt med bara oss, kanske hon skulle ha med sig en kompis? Fast å andra sidan så kanske hon träffar någon där som hon kan hänga lite med. Hittade billiga resor nu. Måste snacka med Minna så det blir bokat 🙂

Gårdagen spenderades som jag skrev tidigare på jobbet. Vi hade mysigt med tårta och främmande från servicebostaden. Så det var en rolig stund. Det hade gått bra för ungarna här hemma, de skötte sina uppgifter med valpar och hundar bra. Dagen idag blir likadan, jag börjar jobba om en timme och jobbar till 22, Danne är redan på jobbet. Annars var det ett typiskt midsommarväder igår, det varierade från sol till störtregn, sol igen och regn igen, precis som det brukar på midsommar. Några små åsk knallar kom oxå.

Savannah måste ju stiga upp vid 09 för att ta sin medicin….. oj vad segt det går! Men tar hon den senare så verkar den så länge i kroppen och hon kan få svårt med att varva ner sedan. Fast igår kände hon ingen verkan alls. Nå vi håller koll och om två veckor ska vi öka. Savannah är ju inte hyperaktiv på det viset, hon vänder det inåt istället så det är svårare för oss att se hur det verkar. Hon måste som känna efter själv. Vi kan ju märka på hennes ångest, oro inför nya saker osv. Nåväl vi får se hur det går. Hon är ju inte en solstråle när man väcker henne direkt 🙂

Ja ja nu ska jag ävl oxå ta något fika, jag har inget pulver att dricka, kakk makkaraa oxå måste köpa. Hatar att fika mackor på morgonen, allt går åt pipsvängen nu känns det som, jag har fuskat i massor!!!!!!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: