Minnet???

Alltså mitt minne, det är verkligen en historia för sig! Jag blir så irriterad! Nu när jag skulle logga in här för att börja blogga så kom jag på att jag måste göra en ”grej”…. denna ”grej” som jag just nu inte kommer ihåg vad det är har med min hotmail att göra på något vis. Jag tänkte göra samma ”grej” igår men glömde. Nå jag skriver in hotmail i webläsaren, fastnar på en länk fr Wikipedia som dyker upp om just hotmail, när tjänsten lanserades osv…. där läser jag att jag nästan varit med från start, jag skaffade min hotmail adress zwella@hotmail.com 1997 när jag började plugga på svefi och tjänsten lanserades 1996. Men detta gör att jag glömmer vad jag ska göra, det hände igår oxå! Nå jag kommer på det så småningom! Irriterande är det iallafall…..

Idag började fundera över hur länge jag bloggat, så jag var tvungen att gå in på min gamla blogg för att se när jag startade och den var den 4/9 2007 efter mycket tjat från mina vänner som alla bloggade. Provade lite olika bloggar men hatar krångel och till slut hamnade jag på blogg.se, jätte enkel om man är nybörjare. Här kan ni läsa om min första månad som bloggare År 2007 Jag bloggade där i två år och gick sedan över 2009 till WordPress. Blogg.se blev för liten, den hade inte de egenskaper som jag då behövde. Denna har jag gillat, jag kunde ta med mig hela bloggen fr blogg.se oxå. Så den finns att läsa här men inte bilderna så det ser lite konstigt ut. Men jag har alltså bloggat i snart 11 år, inte dagligen men nästan. Tänk nu är vi inte många kvar från min gamla lista som längre bloggar. Jag kikade just igenom här bland länkarna och det är nig bara Åsa som bloggar någorlunda regelbundet, Kerstin hade gjort ett inlägg i januari sist och Lilitha i maj så det verkar inte vara en hit att blogga 🙂 Men för mig är det lite terapi och samtidigt så lämnar man ju sina minnen. Herregud Savannah var bara 2 år när jag började blogga.

Usch fyyy och hellvete vad trist, jag och Danne jobbar båda två hela jäkla helgen…. ungarna blir själv hemma, inget grillande eller samlas i släkten och äta… det brukar vi göra varenda år. Tidigare så var oftast någon av oss alltid hemma. Då kunde den som var hemma fixa i ordning maten och den andra kunde glida in och ta sin lunch och äta ihop. Men nu blir inget sånt, vi får heller inte extra semester mitt i semester perioderna annars hade jag tagit det. Jag hade velat vara med mitt barnbarn och mina egna barn, det kommer att bli jätte konstigt det här…. och jätte tråkigt för alla. Mina ungar kommer att sitta själv här hemma. Rasmus tycker säkert inte det är så farligt men Savannah stackarn ❤

Ja ja nu ska jag väcka familjen så de stiger upp nån gång 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: