Slö som fan

Alltså vad slö jag känner mig. Ledig idag, jag jobbar helgen. Lite trist, jag och Danne jobbar hela midsommar, trist för ungarnas skull… både trist och oroande, jag har ju en son i tonåren…. Nå vi är ju i stan iallafall ifall något skulle hända.

Jobbade igår, det regnade i princip hela dagen, ja inte å morgonen då jag gick till jobbet som tur var. Men sen öste det ner av och till.

Zumba fitness på kvällen och vilket pass, salen blev fullsatt, det dök upp 4 obokade oxå men det gör ju inget, det finns alltid plats för alla 🙂 Det var ett otroligt ös igår, de nya låtarna gick riktigt bra, vet inte om jag tabbade mig nånstans i dom. Det är ju ändå 4 nya, 3 från förra veckan och 1 från denna vecka. Men jag har aldrig svåra koreografier, jag vill att alla ska hänga med, alla ska kunna göra rörelserna, jag visar enklare steg, visr utan hopp osv. Alla ska känna att de kan dansa, vara med och man får göra ”fel” eller som zumba säger ”There are no wrong moves in zumba just unexpected solos” Det var sånt super ös med riktigt taggade deltagare, vi sjöng tjoade och skrålade på som vanligt! I love my zumba peeps ❤

Nu tänkte jag gå ut på tomten och resa jordgubbslandet, det ser hemskt ut där, mer ogräs än plantor! Solen skiner så det kanske är skönt vem vet. Det kan ju blåsa svinkallt oxå, har inte varit så långt ut på tomten så jag känt om blåsten är kall! Jag är så jävulusiskt trött bara just nu.

Vårt nya schema dödar oss, ja inte rent fysiskt men psykiskt och socialt! Ja visst är jag rent kroppsligt trött det är jag, betydligt mer nu än vad jag var innan schema bytet. Och det är ju inte underligt alls, vi jobbar ju mer nu och chansen till återhämtning är mindre. Men jag känner att jag inte hinner återhämta mig rent psykiskt, jag tar lättare åt mig, jag blir ledsen fortare, jag blir arg fortare, jag tål inte ljud. När jag kommer hem från jobbet så är jag helt slut i hjärnan och orkar inte höra ifall någon pratar med mig. Jag är helt enkelt mer allmänt ur gängorna och mer trött. Jag har varit sjukskriven en dag vid flera tillfällen för att jag helt enkelt inte orkat gå dit. Och jag är inte den enda på vår gruppbostad, vi är några som varit det.

Be safe out there

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jun 21, 2018 @ 09:49:34

    Usch vad jobbigt det där med jobbet… Hang in there ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: