Äntligen värme

Äntligen ser det ut som om vi får lite värme idag. Solen skiner, klockan är halv nio och det är redan 19 grader i skuggan! Otroligt!

Idag ska jag iväg vid 11 på ett zumba kids pass, en sommarfest i Marielund. Det ska bli så roligt. Jag planerade listan igår kväll, gick igenom låtarna men ska ännu göra det en gång till idag. Jag hatar att inte vara förberedd när jag ska hålla ett pass. Även om det är barn så är det viktigt för mig att det ska bli bra, ännu viktigare nästan. Om jag gör det bra så kanske de vill fortsätta och kanske lär sig att älska rörelse.

I zumba är det verkligen kärlek, man känner den oavsett vem man möter, en deltagare eller Gina Grant. Jag har nu träffat några av ZES:arna och de är precis som oss alla andra, de sprider sin kärlek för zumba och de får oss att vilja dela med oss av den. När jag har pass så är vi en familj som bryr oss om varann, är någon borta så uppmärksammas det, kommer det en ny så välkomnas de in i gruppen. Behöver någon nya skor så flyger tipsen eller är någon skadad så får man goda råd. Jag hoppas att alla känner sig lika viktiga, lika väl mött som jag vill att de ska känna sig. När vi dansar så plojar vi, vi tjoar och lever om, vi skrattar och tabbar oss. Det är en underbar feeling, det är en av orsakerna zumba blir så uppmärksammat inte bara för att det är världens bästa och roligaste program 🙂 ❤

Igår, vad gjorde jag igår? Jo Alicia kom en sväng på förmiddagen, Dennis skulle träna, sen var vi på student skiva, vi firade Ann-Lousie. Men vi kunde inte stanna så länge för vi har ju valparna och Dessie födde ju en död dagen innan så jag vill inte lämna henne så länge själv.  Pia, Saga och Marianne kom en sväng på eftermiddagen, sen drog vi på IKEA och käka korv, handlade på ICA och sen hem. Jag var så trött så jag sov ett par timmar i soffan. Så det blev väl som inget vettigt förutom student fika gjort igår 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: