Avslutning med gänget

Igår var vi ut och käkade på River Resturant med Fysioteket, Ritva bjöd, det var i sedvanligt ordning jätte trevligt. River har ju varit stängd sen januari tror jag så deras mat var verkligen saknad, fullt i folk på premiär kvällen och gott var det oxå.

Savannah ringde och avbröt min middags stund, Dessie hölt på att föda en valp. Nu får du kommer hem sa hon, Dessie föder igen! Nå gissade att den var död, det var den jag känt i söndags. Men det kom ju så mycket svart då så den var nog redan död i magen, tror moderkakan lossnade för den kom ju en och ingen valp. Jag trodde det kanske var efter valp 3 men det måste ha varit 4ans moderkaka som kom. Den var jätte fin fast stoooor jag vägade den, 400 gram! Så den kan ju ha fastnat oxå. Men hon mår bra Dessie, ingen feber eller så. Men jag ska hålla koll på henne med fortsatt tempande.

Valparna har ökat jätte mycket. födelovikten var 315 på de bruna, 300 för den svarta. Nu vägde de bruna Torsdags 750 och den svarta 400! Den svarta ökade första dagen lite grann men sen stod den still i två dagar, jag var lite orolig och försökte kolla att den inte har gomspalt eller så. Den sög men var lite svag. Men sen hittade den favvo juvret och nu har den börjat öka ordentligt. Så igår att jäklars den går upp. Hon har ju mat Dessie för massor av valpar så de får äta så mycket dr orkar 🙂

Annars var jag och jobbade på förmiddagen, var nere på daglig, men jag är så trött, skit trött på jobbet! Känner att jag inte har någon energi för det just nu. Jag somnar nästan sittande. Jag är i behov av semester!!!!

Idag ska vi på student fest jag och Danne, en av våra korttids gäster har tagit studenten och vi blev bjudna dit. Det ska bli jätte roligt att få vara och gratta henne. Sen har hon nyligen fått egen lägenhet, så det ska bli kul att få se den oxå.

Solen ser ut att kika fram, hoppas vi får lite värme oxå. Det kunde vara skönt! Jag vill kunna gå ut i shorts och linne UTAN jacka eller tröja!

Idag ska jag ta ut låtarna inför morgon dagens sommar fest, jag ska och zumba hos en liten tjej där det är samla 17 barn! Så det ska bli jätte kul. Hon har zumbat med mig i några år och Despacito är hennes favvo så hon har övat koreografin för att stå framme med mig, så härligt!

Ja ja nu ska jag sätta igång dagen, jag ska hinna på en liten presentjakt oxå till min student. Kortet är klart, finaste Päivi har gjort ett så fint studentkort ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: