1a sommarlovs dagen

Ungarna har den första sommarlovs dagen idag. Rasmus har börjat jobba, 4 veckor ska han tydligen jobba. Savannah sover ännu och tar ledigt ordentligt! Jag tänkte göra min blogg och sen in på fb en sväng. Sen fixa lite håret. Och iväg och jobba 🙂

Avslutningen var fin för Gränsskolan, Rasmus var jag inte på, tjuvkikade in en sväng bara. Han har förbjudit mig att komma dit. De fick bra betyg iallafall båda två, inga F, Rasmus hade riktigt bra betyg tyckte jag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: