Super pass

Vilket super pass det var igår alltså, så jätte roligt! Jag hade skit kul, de nya låtarna gick super bra och stämningen stod i taket. Vi woopade och hade en riktigt rolig timme ❤

Idag är det avslutning, jag ska gå på Savannahs i kyrkan klockan 09. Rasmus har sagt att jag inte får komma på hans, det är väl nån form av bestraffning från hans sida för att han är förbannad på mig. Nå jag börjar ändå att jobba så jag kan inte gå, Danne jobbar oxå så.

Valpisarna mår jätte bra, de äter, sover och växer. Den svarta började oxå öka i vikt igår. Den åt bra igår, stod redo att hjälpa men det behövdes inte, de tog sig fram till tissarna fler gånger än de andra. Jag vägde den igen på eftermiddagen och då hade den ökat 20 gram så det är ju bra. Dessie börjar oxå lite att lugna sig faktiskt. Hon är inte lika irriterad och vaktig som hon varit, hon har taggat ner några hekton iallafall. Hennes temp håller sig stadigt på 38, tempade henne igen igår kväll och nu på morgonen.

Tråkigt väder, det var kallt ute och ser lite regnigt ut. Hoppas det inte börjar regna iallafall. Hoppas de får ha sin avslutning med fint väder 🙂

Hmmm Rasmus hann köra sin moppe i en dag så körde han in i stubben på gården och slog av något som går mellan avgassystenet och cylindern det var bara att beställa nytt! Men han sa igår att han både snusar och har rökt…. det var ju ingen rolig nyhet! Han försöker inte ens dölja det, han ville slänga det i ansiktet på mig. Han verkar tror att han bestraffar mig på nått vis. Visst det är ju inte roligt att han snusar, jag vill inte att de ska börja med sånt eftersom det tar på ens hälsa och det kostar pengar. Det känns ju absolut inte roligt att lägga pengar till honom när man vet var de går. Han säljer sina grejer oxå har jag märkt. Det är kanske inte mycket men en del saker har försvunnit. Dessa tonåringar!!! De fattar inte att de förstör för sig själv! De tror de är coola på nått vis.

Ja ja nu ska jag kolla fb och sen titta vad jag ska ha på mig idag, man måste ju vara lite fin iallafall.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: