Valpisarna och AM kort

Rasmus fick sitt AM kort igår,, så skönt!!! Han var jätte glad, han hade sagt åt Danne att det här var den bästa dagen i hans liv! Och det tror jag! Det är bra gjort att ha tidspress och hans språkstörning och göra den utan anpassning, det är så bra gjort. Och det är ju inte det att han inte förstår men hans direkta närminne begränsar honom, han läser frågan men sen att hålla den i minnet medans man ser svaren. Det tar mer tid att pendla fram och tillbaka. Men han gjorde det!!!! Grattis min fina son till kortet, kör nu med huvudet så allt går bra ❤ 🙂

Vägde valparna idag, den svarta ökar inte i vikt. Men hon joxar med dom hela tiden, hon tvättar och tjorvar så de inte får äta. Sen är hon vaktig som fan, så fort du ska hjälpa någon av valparna så börjar hon varna. Hon är betydligt vaktigare nu än vad hon var sist men jag tror helt enkelt att hon inte orkade sist. Att bära 10 valpar är jobbigt, 9 levande blev det ju och hon blev sjuk och vi fick åka in mitt i natten med henne. Så jag tror att hon inte orkade vara vaktig därav. Nu håller jag koll på tempen och den är normal, 38, något högre igår kväll men nu är det tillbaka till 38 igen. Valparna verkar annars må jätte bra, de äter och sover som de ska.

Idag har jag zumba. äntligen!!!! Vad jag har saknat att få stå där och köra på. Jag har ju inte haft ett pass än i juni. Jag har jobbat tisdagarna och sen är ju Gold slut. 3 nya låtar idag, det ska bli så kuuuul. Jag älskar de nya, en från nya Zin, en från youtube och en har jag haft i bilen (Danne laddade ner den nåstans ifrån) och Rellu gjorde en koreo till mig, det är fördelen med att vara en polare med en jamer 😀 😀 nå det var ju inte enbart till mig, hon gillade låten och kör den i sin grupp oxå 🙂

Sol ute men det blåser som fan, inget kul allas! Får se om vi får någon värme på altanen, det beror på varifrån det blåser. Men annars tänkte jag sola lite medans jag går igenom dagens koreosar.Jag har börjat ta ut höstens zumba Gold låtar, kollar och ser måååånga bra. Startar i tid så blir det inte så mycket sen. Jag behöver flamenco och en bellydance till i hösten oxå. Nå det brukar ordna sig.

Ja ja nu ska jag kolla FB oc sen starta dagen

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: