Valpar

Igår började hon kl 11 kom första valpen. Men hon hade dåliga värkar hela tiden, det blev bara 3 småttingar och jag fick vara ute och springa med henne mellan varje valp. Det gick ca 2.5 timmar mellan dem. Och det är länge! Men hon hade svaga värkar hela tiden. Nå jag tror hon är tom, jag tyckte att jag kände ännu en men det kan vara livmodern jag kände. Jag hoppas verkligen att hon är tom så att det inte ligger kvar någon i henne. Lilla fina Dessie, hon gjorde ett bra jobb iallafall.

Först kom en brun, hane, sen en till brunis men en tik och den sista svarta är oxå en tik 🙂

Det var ju lite snopet att det bara blev tre men samtidigt skönt, det hade blivit svårt med organisationen runt i kring dem med fler valpar, vi jobbar ju ännu. Nå vi får rå om de här tre extra mycket ❤

Ledig idag, det behövs, jag behöver koppla av efter detta med Dessie, jag sov första natten i min egen säng efter att ha sovit 5 nätter på soffan!!! Så skönt, sov som en stock!

Solen skiner och det ser ut att bli fint väder idag, hoppas det blir varmt oxå!

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Jun 11, 2018 @ 09:43:59

  3 det var ju ett bra antal. Grattis! 🙂

  Svara

  • Anna
   Jun 11, 2018 @ 10:17:55

   Jadå vi är så nöjda med det. 9 valpar var lite mycket. Det hade vi inte fixat idag. Det är så mycket annat just nu 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: