Liiite bättre??

Kände mig lite piggare igår än vad jag gör idag. Vaknade i morse igen med en sån bakis känsla i kroppen, jag mådde tom illa, funderade om jag måste göra mig redo för att rusa iväg när jag satt och drack första koppen kaffe här. Jag tog en treo och nu börjar det kännas lite bättre iallafall.

Sover ännu på soffan och inga valpar har det kommit, men hon blir mer stilla för varje dag som går. Hon går upp och gör det hon ska men sen blir det soffläge igen. Natten har varit ett enda hoppande, hundar som bytt plats med varann, hundar som trycker sig in under min filt, hundar som står eller ligger på mitt hår, katter som trycker sig framför mig så att det känns som om jag börjat odla skägg, hostat som en galning hela natten, näsan som en tegelsten….. ut med hundar vid 02 och sen återigen vid 04, torka en pisspöl efter Dessie…. ja ja man får ju inte tråkigt iallafall. Ni som undrar varför jag helt enkelt inte tar henne i sovrummet. Vi har sovrummet i källaren, hundarna går aldrig dit ner, det har bara blivit så. Om hon börjar valpa där nere så måste vi bära upp henne och valpar tillbaka i valplådan. Det blir mer jobb för oss. Och sen tror jag inte Dessie skulle vara bekväm där nere, hon är livrädd för Iza och det är katternas domäner. Sen finns en massa kattmat där som hon garanterat skulle sluka 🙂

Idag fyller min älskade son Dennis 28 år, så vi ska dit på fika. Dennis har alltid varit vildare än vildast när han var liten, Jag minns att Jonathan sa en gång att mamma, vi borde inte döpt honom till Dennis så hade han inte varit så vild. Han tänkte på den tecknade figuren Dennis, de älskade den, de tittade jätte mycket på Dennis när de var små

Dennis

Men Dennis trotts att han var så vild har alltid haft hjärtat på det rätta stället, han har alltid försvarat de som var mindre eller hade något problem. Jag kommer ihåg en gång när en mamma ringde mig och frågade om Dennis berättat vad han gjort? Nä sa jag och tänkte vad har han nu ställt till med! Jo sa hon, några andra större killar hade sagt åt hennes son som var mycket mindre än Dennis  att när du går hem från skolan så ska vi spöa dig. Han hade varit jätte rädd men Dennis hade sagt åt honom, vi går tillsammans när du är med mig så vågar de inte röra dig. Och så följde han honom ända fram till dörren. Så mamman hade bjudit honom på bulla och saft, hon hoppades det var ok. Jag blev jätte glad att hon ringde och berättade det för det hade inte Dennis berättat till mig.

De var vilda båda pojkarna,, de slogs så det stod härliga till. Jag hörde på morgonen hur dagen skulle bli, började den med gräl så fortsatte den så. Så när de började tjafsa direkt på morgonen så satte jag dem i varsitt rum och lugna ner sig en stund så gick hela dagen bättre. Det fanns vissa tv spel de inte kunde spela, bla ett fighting spel där de i spelet slogs mot varann och jäklar vilket slagsmål det blev sedan i verkligheten. De slogs till den ena spydde om du inte avbröt det. Kompisars mammor ringde och undrade vad de skulle göra när pojkarna slogs, jag sa att sätt ut dom på gården så får de slåss färdigt ute. När de skulle byta dagis så hade personalen hört att de var vilda och ville att jag skulle komma in och berätta hur de skulle hantera dom, jo det är helt sant, jag fick ha möte med personalgruppen om dem. Men de har båda alltid haft ett gott hjärta, de värnar om de svagare och om djuren. Jonathan är otroligt jämlik och hatar folk som dömer andra utan att veta. Dennis är så otroligt hjälpsam, han säger mycket sällan nej när du ber om hjälp. Så de få gånger han låter som om att nja jag vet inte om jag kan när jag behöver hjälp så försöker jag lyssna på det och hitta någon annan. Han är som en stor stark björn som du kan lita på i alla lägen ❤

Jag har semester idag, skönt….. jag behöver lite ledigt, jag är trött och sliten och fan sjuk är jag ju med 😦 nå nå det reder sig! Sen ska vi och fika till Dennis lite senare 🙂

Be safe out there

 

 

 

5 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Jun 09, 2018 @ 10:06:13

    Skönt att du börjar känna dig bättre 😘 livet vinner 😂 men inte fasiken tar du väl en semesterdag om du är sjuk 😬 spara dem till roligare dagar.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: