Sjuk!!!

Det är jätte synd om mig alltså, jag är sjuk. Jag gillar inte att vara sjuk! Den här lediga dagen hemma har varit hemsk! Jag har haft ont i hela kroppen, ont i halsen, ont i huvudet, sen kändes halsen lite bättre jaha så fick jag kanon ont i öronen, jag hade svårt att böja mig framåt, sätta mig ner att sitta eller göra något där nackmusklerna spändes för då gjorde det skit ont i öronen och tänderna eller i hela ansiktet! Sen tyckte jag att munnen och tungan domnade.

sjuk.jpg

Har inte gjort många knop igår….. jag gillar inte att vara sjuk. Men tur som fan att jag inte envisades och höll strong, för jag hade nog ta mig tusan dött!!! Men zumba nerven hoppar runt i kroppen…. jag vill dansa, jag vill hålla pass! Jag har så bra låtar på gång!!!!

Ineeedzumba

Dessie är på gång, det har börjat rinna lite om henne och hon är lugn som en filbunke, hon ligger mest hela tiden. Ut på tomten och göra behoven men sen in igen och på soffan. Hon vill verkligen inte göra speciellt mycket just nu. Får se då när det kommer igång. Jag har semester imorgon iallafall, det blir spännande det här.

Jag och Rellu har inte setts på flera veckor, vi har chattat lite och så men inte hunnit umgås. Hon har mycket och jag har mycket men igår hann vi med en fika iallafall. Sen satt vi hos oss en stund och babblade.

catcingup

Nu väntar jag att värmen ska återvända, det är sol men det är kallt! Jag vill ha värme så man kan vara ute. Jag älskar ju solen och att göra saker ute om somrarna. När värmen återvänder ska jag börja ta ut den lilla poolen, sen börjar att sätta upp den stora, det ser jag fram emot! Sen behöver Danne bara sätta upp värmarna på taket. Han gillar inte att hålla på att sätta upp den stora poolen, han tycker det är onödigt arbete men jag vill ha upp den. Då är det sommar när poolen är uppe. Vi har ju haft pool sen 2003 el om det var 2004. En enda sommar har vi varit utan, sommaren kom sent och det kändes som ingen idé att sätta upp den för det var så jävla kallt, Men annars har den varit uppe varenda år. Vi har ju haft turen att ha fått två riktiga takvärmare (mattor) till poolen. De har varit i en riktigt utomhus pool tidigare. Så vi kommer upp i en 27-28 grader bara det är soligt nog.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: