Trött som bara den

Idag är jag trött som fan. Jag är sjuk, hostar och snorar, jag har en redig skallebank oxå. Jag får nog ställa in mitt strong pass på torsdag. Sen när man ska hosta känns det som om skallen exploderar.

Sen sover jag på soffan, första natten i natt, Dessie är ju höggravid och idag är det dag 59, samma dag som hon startade på sist. Lilla flickan snart är det dags. Hoppas det kommer igång under veckan så jag slipper sova där hur många nätter som helst. Det är inte skönt ska jag säga! Jag vet inte hur jag ska göra, vi jobbar ju ännu flera veckor, ungarna har lovat hjälpa till men det vete gudarna om det blir så. Rasmus jobbar ju han oxå. Vi vet inte än vilken period han fått, han får tiderna i veckan. Ja ja vi får ta det som det kommer……

Nu måste jag vila lite, jag har kanon ont i huvudet. Jag ska ju till jobbet kl 12.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. pian
    Jun 05, 2018 @ 14:50:47

    Herre gud, sjukskriv dig och stanna hemma och vila!!!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: