Kallt

Solen tog slut igår på förmiddagen, det var inget vidare varmt alls! Satte på mig klänning i och med att det var fint väder när jag steg upp. Men sen var det bara att gå och byta till byxor! Det var inget vidare alls! Och det ser ut att vara samma väder idag. Jag vaknade flera gånger i natt av att det blåste ute, det dundrar i vår skorstensplåt och vi har ju öppen spis i sovrummet så det hörs jätte tydligt.

Oljade altanen igår, alla ribbor och runt om hela stommen ja och golvet förstås. Det gick ändå rätt fort tyckte jag. Det blev så fin när det var färdigt.

Idag blir det jobb, jag börjar klockan 13 och jobbar till 22. Det är ju ingen Zumba Gold idag så det är bara att jobba hela passet, annars är jag ju tjänstledig utan lön på måndagar halva passet då jag jobbar.

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng och dricka min morgon shake. Jag fastnade på youtube, lyssnade min låt som jag sjunger i Just for Fun, försöker hitta en bra karaoke version till den men det vete gudarna om den var så bra. Det finns inte så många, eller det fanns ingen karaoke men det fanns några instrumentala, vi får väl se om det går att göra något med dom.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: