Underbar dag

Vilken dag det var igår, varmt och soligt. Vet inte hur varmt vi hade men jag tittade en sväng på termometern och då visade den 24. Hela Maj har nästan varit varm, några dagar som varit lite kallare men annars strålande väder under hela Maj månad. Tittade på vädret på Aftonbadets app och vi har samma värme i Sverige som de har utomlands vad det ser ut ialf. Nu hoppas man bara inte att detta är sommaren vi får! Hoppas att det nu fortsätter.

Jag var på ett barnkalas och zumbade igår, de var så duktiga, det var jätte varmt och man såg att energin började rulla av dom…. men de flesta höll ut tills att vi var klar. Men det var nästan för varmt för barnen. Zumba fröken själv älskar ju värmen så för mig gick det bra.

När jag sen kom hem skrubbade jag den lilla altanen. jag ska gå och köpa olja idag så jag får den oljad och sen sätter vi ut spaet. Stora poolen väntar vi ännu med fram till mitten på juni tror jag. Fast fortsätter det så här så åker den fram tidigare 🙂

Ja ja dags att komma igång…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: