Let’s dance finalen 2018

Jag missade ju den igår så jag sitter och tittar den just nu på tv4 play. Men gratis versionen har ju alla reklambitar oxå med, pust och stön. Men den verkar ha varit jätte rolig. Så bra med deltagarnas sång om varann, jag har redan skrattat som tusan. Det här är den bästa säsongen någonsin tycker jag. Men jag har nu inte följt alla, och inte sett alla avsnitt i varje säsong ,men några här och där. Och jag tycker deltagarna har varit kanon bra redan från start! Men Jon-Henrik är min favorit och han vann, Daniel var oxå skit bra, han kom med det roliga och Jon-Henrik stod för det vackra på alla sätt.

Idag hade jag haft finalen för zumba kids men jag fick så många avhopp pga koutsläppet och en del andra förhinder så jag ställde in den. Då har ingen någon press och barnen vill ju naturligtvis gå på koutsläpp, jag har aldrig varit själv och hade tänkt gå idag då det inte blev avslutning men jag far inte. Jag ska städa altanen istället.

Jag var ut på ett barnkalas igår på Seskarö, jätte duktiga barn, det var riktigt roligt att få vara och dansa med dom. Sen efter det så körde jag ett pass zumba Gold, det var ritkgit roligt att återigen vara på Seskis och dansa. Så här såg det ut!

Visst var det coolt, Mange kom med sin drönare och filmade oss, så häftigt!

Efter det for jag till Lisen, vi hade lite avslutning med The Lizz. Fast jag stannade inte så länge, jag var trött och har kört på i högt takt, jag behövde få komma hem och hoppa i duschen, sätta mig i soffan och bara njuta av kvällen.

Vädret fortsätter i samma anda som igår, solen strålar och det är enormt fint väder. Vilken maj månad det har varit, jag hoppas nu att sommaren fortsätter i samma anda.

Jag kollar Let’s dance och bloggar samtidigt, lite som Margaux, hahaaa. Men i reklam pauserna så passar jag på att göra bort bloggen så jag kan gå ut när finalen är över. Även om man vet vem som vinner så vill jag se danserna.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: