Zumba igen

Igår var jag på en förskola på deras sommarfest för föräldrar och barn. Det var riktigt roligt och dansa lös med dom. De var jätte duktiga, de hade bara dansat låtarna en gång och de såg ut som om det här har vi gjort hur många gånger som helst 🙂 ❤ En mamma kom och kramade mig och hon grät, hon tyckte det var så fantastiskt att se alla barn, samspelet mellan mig och barnen och hur de verkligen jobbade och sjöng, hennes son verkade älska att zumba ❤ Jag fick en så fin ros som present av personalen ❤

20180531_182955.jpg

Idag tar jag min högtalare och drar på barnkalas på Seskarö, sen efter det kör vi zumba Gold direkt på fotbollsplanen, kommer och vara hel coolt. Varför inte ta två flugor i en smäll. Seskarö borna har velat ha zumba länge och jag har inte kunnat, jag har haft fullt upp och vårt schema förändrades ju, jag jobbar mer och sen är mina kvällar upptagna av något hela tiden. Jag har haft så dåligt samvete när jag inte hunnit dit. Men men nu så nu blir det 🙂

Det blir ingen kids avslutning imorgon. Det var tydligen koutsläpp samtidigt på Pesulas bondgård. Det var många som nu säger att det går ju inte, det är ju samma dag! Sen var det några föräldrar som jobbade och inte kunde lösa det med att få dit deras barn och en del hade andra förhinder. Så då ställde jag in morgondagens avslutning. Jag vill inte riskera att jag står där sedan och så kommer det bara en bråkdel av barnen. Jag gör ju Diplom som jag plastar in, jag har presenter och jag handlar både drickor och frukt i massor. Det är ju en del jobb och en del pengar. Tråkigt. jätte tråkigt för de barn som hade velat ha den. Jag vet en tjej som verkligen älskar att zumba och hon hade sett fram emot avslutningen, hennes mamma sa att hon hade räknat dagarna… usch stackarn vad jag tycker synd om henne.

Ja ja nu ska jag fixa håret efter gårdagens tvätt, sen ska jag iväg och vara med finaste Alicia gumman ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: