Brännande känsla!

Usch fan jag har en brännande känsla i bröstet!!! Jag vill INTE bli sjuk, så är det, och det med basta! Jag har så mycket framför mig denna vecka. Idag ska jag ut på en personaldag, Kronofogdemyndigheten har bett mig komma och köra lite med dom. Det ska bli jätte kul! Imorgon har jag zumba på en förskola och sen har jag vår POWER marathon på kvällen, fredag ska jag till Seskarö på ett barnkalas och sen när jag ändå är där så kör vi ett pass zumba Gold på det 🙂 Lördag har vi kids avslutningen på stranden. Så jag har en rolig vecka framför mig 🙂

Så nu på förmiddagen kollar jag igenom låtarna och sen tänkte jag tvätta altanen, den lilla så vi får sätta ut spaet. Det blåser utav bara fan idag igen! Igår var det likadant, det kändes som om saker flyger iväg i denna blåst. Det är ändå varma vindar men inget vidare roligt med denna blåst för det. Tror det är därför jag har lite ont i halsen. Jag satt ute på jobbet igår med bara shorts och linne hos en boende och det kändes riktig kallt mellan varven i blåsten för att sen bli som utomlands när det var stiltje.

Skönt att vara ledig från jobbet, jag var bara ledig en dag efter helgen. Det känns att vi är betydligt mycket mindre ledig nu. Jag känner att jag behöver mer återhämtning. Jag orkar inte jobba på det viset vi gör nu. Det är tungt alltså. Jag har fått sjukskriva mig för att jag helt enkelt inte orkar och jag är inte den enda på vår arbetsplats som fått göra det. Och det är inte roligt, det kostar för jäkligt mycket att vara borta en dag!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: