Avslutning på Gold

Jag hade en rätt bra dag igår, redan klockan 11 var jag klar med alla mina morgonbestyr här bakom datorn. Jag hade övat på kvällens koreosar och hunnit städa kattlådorna. Jag for ut och lunchade med Stefan och sen stack jag iväg och handlade inför kvällen. Jag ställde allt i ordning på bordet så inget skulle glömmas. Sen vilade jag en stund ute på solstolen, mycket skönt. Dammsög och lagade gröt åt mig och Savannah.

Kvällens avslutning av enorm, hade en liten överraskning åt mitt gäng i slutet, vi har ju kört lite önsketema de sista gångerna. Nu körde jag en som alla gillar Proud Mary och glädjen stod högt i tak när den var klar. Så härligt!!!! Jag tänkte mest på två av mina deltagare, Kaarina och Mona, de älskar den. Efteråt hade vi som vanligt en liten utlottning och så bjöd jag i sedvanlig ordning på frukt och Loka Crush men is. Det är så kul att kunna umgås med varann en lite stund efteråt. Jag hade velat säga några ord till alla och en var men man hinner inte runt, jag skulle vilja veta vad de tycker, att jag inte dragit upp tempot för högt eller så. Hur har lokalen varit? Vi var ju första gången på Aspen, det blir ju lite speciellt med att vi inte är ”ensamma” utan nu är det massor med andra som tränar i samma hus. Tidigare har vi ju varit på olika skolor.

Jag fick en jätte fin blomma med jätte fina ord av mitt härliga gäng, jag blir så glad. Det är ju inget som är nödvändigt att ge mig något, de betalar ju mig. Visst det är jätte roligt att de uppskattar det jag gör och jag skaffar mig kompisar i alla olika åldrar. Jag uppskattar att få blommorna, för de är jätte fina varenda gång. Julens ros har ännu något rött blad kvar ❤ Ja och så fick jag den sedvanliga tvålen av Cattis, natur tvål och jag älskar den. Jag har inte tvättat mig med annat sen jag började med den. Och jag har helt kunnat sluta smörja kroppen, jag är inte torr mer överhuvudtaget, inte en på vintern! Den är fantastisk ❤

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag ska fota hela blomman där ute under dagen så lägger jag upp den imorgon 🙂

Ingen zumba alls idag, jag jobbar, Men imorgon blir det åt ett personalgäng, det ska bli skit kul men jag måste kolla vad de vill ha, vill de ha blandad kompott eller bara Gold tex. Det ska bli jätte kul att få fara och köra med ett personal gäng 🙂

Ja ja nu ska jag starta min dag, in och kolla fb först och sen dammsuga källaren. pyssla lite med tvätt och fixa mitt hår efter gårdagens tvätt. Sen blir det jobb kl 13!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: