Paranormalt

Just det jag…. Jag snubblade över en grupp i förra veckan på facebook och ansökte om att få gå med. Efter ett par dagar blev jag accepterad och la upp Savannahs film. Jag lovar och svär på att hon är ensam hemma, filmen är INTE fejk. Om man ser på hennes reaktion så ser man ju att hon är helt oförberedd på vad som händer. Hon rusade ut och tittade var hundarna var och de låg i sina sängar i köket. Efter det ställde hon sig på gården och väntade att vi skulle komma hem.


Och vilken storm det blev över den. Fler ”Ghosthunters” hörde av sig och var jätte intresserade av att komma upp och kolla vad som försegår i vårt hus. Medium, flera har kontaktat mig och vill rena huset. En av tjejerna träffade så rätt på en gång av de vi upplevt här. Flera har varnat oss från att ta in någon som inte vet vad de gör, då retar ni upp honom! En ville ha filmen, han jobbar med Ghosthunting så jag skickade den till honom. Alltså hel coolt va!

Det är många som upplevt saker i vårt hus, jag har själv hört och sett en hel del, det finns två som jag inte tror är så snälla. Just en man, han brukar hålla sig utanför huset och gå runt det och det händer oftast när vi ska börja reparera eller förändra något i huset. Då hör man honom komma gåendes i gruset, han är halt och det hör man. Han tror jag kommer in ibland och han gillar inte barn! Sen finns något annat som heller inte är så trevligt och det håller till vid garderoben i det lilla rummet och kan då ta sig igenom väggen till Savannahs rum, där har ”det” suttit och blängt på henne och rabblat något hon inte hörde. Sen finns en kvinna här, hon står ofta och tittar på mig. Sen har hundarna reagerat på något som stod framför pappas klocka, Atlaz vår stora rottis bara flög upp och morrade åt klockan, vi försökte få honom att gå fram till den men han vägrade gå rakt fram, han gick runt något och sedan till klockan. Flera utav mina ungar har sett något i källaren. Emil blev liv rädd för något i vår bastu när han var 2 år. Han bara flög in i hörnet och stirrade ut genom glasdörren, han höll för öron och hysteriskt grinade, gubben skriker, gubben skriker….. Men jag vet inte jag är sällan rädd här hemma, jag känner mig rätt trygg här, så jag vet om jag vill blir av med något heller…. jo det som skrämmer barnen.

Ja ja men vi får se, fantiserar vi, Savannahs film är helt äkta och bevisar det vi hört kanske, men mitt logiska tänkande slår in, kan det vara så här!?

Vad tror ni?

 

 

 

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Maj 28, 2018 @ 08:48:59

  Huj 😱🙈 tycker ju allt sånt där är så läskigt 😩

  Svara

  • Anna
   Maj 28, 2018 @ 10:13:55

   Nja jg tycler ju det är lite små häftigt. Om jag inte varit med om något på länge så är jag rädd att det försvunnit 🙂

   Svara

 2. anders
  Maj 28, 2018 @ 10:05:45

  Jisses! Vi skall nog aldrig avfärda sådant här eller liknande. Det finns nog säkert saker och ting som vi inte har riktig koll på eller är kanske meningen att vi inte skall ha koll på.

  Svara

 3. pian
  Jun 01, 2018 @ 11:13:10

  oj, det såg otäckt ut……nåt var det ju alldeles säkert!!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: