Jobbat

Jag har inte bloggat på några dagar nu, jag har jobbat! Jag är såååå trött alltså, helt otroligt. Jag sov ett par timmar efter varje pass under helgen. Nog för att jag är mycket igång och nångång ska man väl sova oxå men det känns som om jag aldrig piggnar till heller!

Vi har under helgen firat av en av våra tjejer som brukar vara på korttids hos oss, hon har fått egen lägenhet. Så vi fixade lite fika och fikade gemensamt, en liten tårta och kakor och så köpte vi en present, en första blomman till lägenheten från Östermalms gänget. Jag önskar henne all lycka i den nya lägenheten.

20180527_153437.jpg

När jag kom hem från jobbet så hade Savannah fixat en liten morsdags present, en halskedja, ett litet hjärta, den var jätte fin, sen hade hon skrivit så fint åt mig och lagt den på mitt nattduksbord, lilla fiiiiina unge ❤

20180527_161621.jpg

Värmen har äntligen hållits sig här i några dagar, häggen slår ut och det dofta ljuvligt i hela stan! Jag älskar verkligen hägg!! Vi hade en jätte stor där jag bodde när jag var liten, den stod bakom ena gaveln på huset. Och jag minns alltid att jag tyckte det luktade så gott när den blommade. Pappa gillade oxå häggen minns jag.


Idag blir avslutning med Zumba Gold gänget, det är alltid lite tråkigt när det är avslutning. Men vi ska göra en rafflande sådan! Så jag ska iväg och handla och plocka ihop lite presenter till utlottningen 🙂

Det nya verkar vara nu att boka in mig på födelsedags kalas, det är jätte roligt! Jag har varit på några nu och några till är bokade. Jag måste beställa en ny högtalare nu, den håller inte alls den jag har i batteriväg. Den började dö mitt i den första låten när jag var på ett av dagisarna sist.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: