Hittar inte

Har inte ännu hittat tillbaka till mig själv, det glada har försvunnit. Men det kommer väl snart, det gör det…. jag är inne i en mer ”svettig” period nu oxå… jag har ju varit i klimakteriet i 10 år nu och just nu är det värre igen…. det kan ju vara lite det med som gör det lite svårare…. jag har inte haft så mycket humör svängningar direkt, känt mig bara lite deppigare ibland. Så kanske det är lite det oxå just nu. Orsaken till varför är en helt annan men just att det sitter i är ovanligt när det gäller mig. Jag brukar kunna gå vidare efter en dag av slicka såren beteende. Jag är super trött. kanske det bara är det? Jag är sjukskriven idag….. kände igår att nej jag pallar inte att gå till jobbet och tur är väl det för jag har inte sovit mycket i natt. När jag får zumba är det enda gången jag känner mig glad just nu. Huvudet är någon annanstans är i alla vardags problem.

Igår hade vi alltså zumba Gold, ett otroligt pass, en del helt nya deltagare, det är så roligt när det kommer nytt folk och provar. Jag fick ett mess senare när jag kommer hem, en av dem som var första gången hade sagt till sin kompis ”det var det roligaste jag gjort på länge i träningsväg, hon är ju fantastisk” det är ju jätte roligt att man får höra som instruktör! Idag är det zumba fitness på Fysioteket, jag har inte ens hittat någon ny låt än!!!! Nå det ordnar sig!

Härligt väder ser det ut att bli…. får gå ut och hämta lite luft….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: