Utmaning

Vi har ju en strong by zumba utmaning på gång. Och slutet på veckan och helgen har inte gått så bra för mig. Dels så hade jag ont som fan i en fot och sedan allt annat på det så helgen har blivit lugn får man säga….. jag som hade planer på att gå på Rellus Strong, det hade varit så kul att få vara deltagare och bara köra på! Men så blev det alltså inte!

Idag är det näst sista gången av Zumba Gold, alltid tråkigt när slutet närmar sig men jag har en riktig disco dänga på gång för idag 🙂

Jag brukar ju vara som en schäfer jag skakar på mig och gå vidare men denna gång har det inte funkat, det tar längre tid än vanligt att ”komma igen” Nå väl det kommer, jag är slut körd, har ju gasat på rätt friskt nu men snart lugnar det ner sig så jag är på banan strax igen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: