Äntligen långledig

Gud så skönt jag är äntligen ledig 3 dagar!!!! Tänk förr var vi alltid det…. nu händer det inte många gånger på 8 veckor. Jag har en hel del att komma i kapp med, tvätt, städning, fönstertvätt….. får se vad jag orkar ta tagi i. Man är så trött så när man väl är ledig vill man vara det. Men men, tvätten kryper inte i skåpet av sig själv, dammråttorna kryper inte ut de heller. Sen har vi ju så mycket djur så det är en hel del städande efter dom.

I natt drömde jag om Ozzy ❤ Shakira kom på kvällen när jag gick i sängen och kelade en stund, sen la hon sig bredvid mig. Jag klappade henne och sa högt Ozzy jag saknar dig. Så i natt kom han till mig en kort stund, han ställde sig bredvid mig i sängen som han brukade och jag skulle klappa hans huvud, han älskade det. Han tittade på mig och sa att jag har det bra. Han stod där med mig en stund och sen försvann han. Jag saknar honom verkligen, jag har ännu svårt att acceptera att han aldrig mer kommer tillbaka. Men han lovade att komma till mig i drömmen.  Jag gråter ännu när jag tänker på honom. Det är fortfarande svårt.

Hade mitt Strong pass igår, 16 pers kom, otroligt vad folk! Egon skulle komma på spinning men kom en timme för tidigt. Jag sa till honom att det var nog meningen, jag har försökt få honom och komma och testa på SbZ men han har nog trott att det är något dans aktigt. Jag frågade honom efter passet vad han tyckte och han tyckte det var skit kul, han skulle komma fler gånger.

Ja ja nu in på fb och sen ska jag ta tag i dagen…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: