Solen skiner

De har lovat sämre väder idag, men än så länge ser det lovande ut, solen skiner och det känns riktigt skönt ute. Idag ska jag iväg på två zumba pass på två olika förskolor, en klockan 09 och den andra kl 10. Det ska bli riktigt roligt. Sen direkt efter det bär det av till jobbet. Jobb i 4 timmar, tjänstledig resten av dagen och ett Strong pass på kvällen. Det blir super kul det, måste bara hinna köra igenom de två nyaste blocken innan det är dags.

Älven är tydligen på väg att sjunka, faran verkar vara över, skydds barriärerna ska ligga kvar till nästa vecka stod det på hbwebben iallafall. De tar inte bort dom förrän de är riskfritt.Såna här och liknande ser man lite här och där runt stan.

web1-High-water20180516

De som jag tycker är så hemskt är att varenda år leker barn på kajen när det är islossning, vattnet forsar, det är ju otroligt mycket vatten och is som kommer ner och skulle du tappa balansen och falla i så har du inte en chans att kunna ta dig upp! Igår igen var det foton på facebook på pojkar med cyklar nera på kajen som just nu ligger under vatten men en hel fors över sig!Nä nu måste jag sätta igång dagen! Det är mycket som ska hinnas med!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: