Ännu varmt

Vi har ännu varmt fast att det är mulet idag, får se om solen orkar igenom molnen. De har annars lovat 28 grader hit upp, hoppas hoppas. Pratade med en kompis just hon kom upp fr älven, läget är oförändrat, det är lika högt än. Fast vi har haft mer vatten än så här har vi haft flera gånger men de väntar enorma mängder så det är väl därför de förbereder sig denna gång!

Så ni ser, än är det inte så högt, även om det är 5 meter över det normala.

1990 såg det ut så här, då kunde vi prata vatten!!!

FB_IMG_1526420713849.jpg

Det här är polis huset, mellan det och folka bussen går en väg. Jag tror det är 3 trappsteg upp till ingången där på gaveln. Jag minns inte om det kom in vatten i huset men jag tror det gjorde det!

Idag blir det jobb men först massage hos Johanna!!! Det ska bli så skönt, hon ska massera mina ben. De behöver en omgång! Jag ser riktigt fram emot det!

Tvättade altanen igår, fan vad lätt det är med altantvättaren och högtryck. Sen köpte vi nått medel i torneå som var skit bra. Det blev rent och fint 🙂 Så idag blir det att bära ut möblerna. Så det ska jag strax börja med. Jag ska bara ta min shake och kolla fb, måste ju se att alla har skött sig sen igår kväll 😀

Gårdagens zumba pass gick kanon. Vi blev rätt många en 17, 18 pers. 16 bokade men det dök upp några obokade. Alltid roligt med mycket folk. Efter passet körde vi gårdagens utmaning, bonus programmet. Vi var nog en 8 stycken som stannade och körde tillsammans. Så roligt, jag är så glad och stolt över mina deltagare 🙂

Idag blir det vare sig träning eller körövning, jag jobbar hela kvällen!!! Eller ja, det blir 20 minuter Strong enligt utmaningen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: