Ledig!!!

Äntligen är jag ledig, det ska bli så skönt även om jag bara är ledig en dag! Jobb imorgon igen. Det blir möte på skolan först, sen ska jag gå igenom dagens koreosar och sen ska jag börja tvätta av altanen. Den är så smutsig efter vintern. Jag vill ju ha fram ute möblerna, då det ska bli så skönt, jag ska vara ute hela dagen!

Gårdagens Gold gick skit bra förutom ett jävla så simpelt steg, det är ett hopp egentligen och det kan jag men igår var det helt borta!!!??? Skit irriterande, ändrar det helt enkelt till nästa vecka, fattar inte varför det inte sitter, det stämmer inte med mitt rörelse mönster eller nått, det är ju bara som ett hopp?? Ni skiter jag i det, jag får öva på det så jag för det att sitta men på passet tänker jag ändra det. Tänk det var det enda som gick fel och det är det som jag gräver ner mig över, så jävla irriterande!!!

Igår startade vi även vår STRONG by Zumba utmaning. En jäkla massa tränande i 28 dagar, 3 gånger i veckan ska du köra STRONG, jag har ett pass, Rellu ett och så lägger vi ut en 20 minuteres demo så det finns att välja mellan. Så för mig blir det idag, Bonus programmet, det kör man en gång i veckan. Och igår efter Gold passet så filmade vi alternativ till bonus programmet, vi hade skit roligt och jag glömde byta dojor, körde två första övningarna i foppa, hahahahaaaa

Ja ja nu ska jag ta min Shake och glotta fb en liten stund. Vädret är underbart, solen fortsätter skina och det hoppas vi den gör ett bra tag till 🙂 Vi har haft 20-25 graders värme sen fredag, me love <2

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: