Trött

Usch vaknar idag och är så trött i kroppen! Danne steg upp efter 06 och min plan var att jag oxå ska stiga upp, tänkte bara ligga lite till. Men jag somnade och vaknade av att hundarna skällde vid 07.30, ställde klockan på 08 och somnade om.

Satt och tittade på en film med Suzzi Tapper, hon har ju fått parkinson för flera år sedan. Det var rätt intressant att se. Stackars människor hur de slänger med kroppen ömsom har kramper och kan inte röra sig. Usch så hemskt! Men det verkar finnas bra mediciner ialf som lindrar symtomen rätt bra ändå. Men nog tänker man att de lilla man själv har ont i här och där är lindrigt jämfört med såna sjukdomar!

Vilken dag det var igår, otroligt varmt. Vi var på Viktoria torget, det var en hel del happenings där. Rellu skulle visa upp Strong By Zumba, så vi var där och supportade henne litegrann. Sen var vi och kollade balklänningar med en tjej och avslutade arbetsdagen med middag på Flat Iron, det var riktigt mumsigt!

Idag bär det inte lika varmt verkar det som, det var typ 15 rader nu. Jag ska till jobbet och jobbar ännu imorgon men sen är jag ledig ialf en dag innan jag går på nästa pass igen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: