Fantastiskt!

Äntligen äntligen för vi oxå värme!!!! Igår när vi åkte upp till mamma som är på korttids så var det 22 grader i Övertorneå. Det var 13 grader när vi åkte härifrån. Så vi var alldeles chockad över hur varmt det var!Vi var ut och käka med mamma, tog rullstolen och drog ut på byn! Vi var ner på pizzerian och käkade med henne.

20180511_142748.jpg

Men nog var det jobbigt för lilla mamma igår. Hon förstod inte var hon var, hon var väldigt fåordig igår. Sen när vi for så hade hon ringt till Annika och varit jätte arg, – förstår du vad Anna och Pia har gjort, de har lämnat mig i källaren på en pizzeria i Luleå!!!! Det var en kvinna som jobbat med mamma på affären i Luleå som nu jobbade på hennes avdelning på korttids. Tänk vad hjärnan ställer till det för oss! Usch stackars mamma ❤

Idag blir det jobb, hela dagen…. och kanon väder ute, det är redan nu 19 grader i skuggan, jag hade ju hellre varit hemma förstås 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: