Äntligen!!!

Äntligen får vi värme!!!! Igår var jag ute efter jobbet,, jag krattade på baksidan, det var garanterat 200 kattskitar på gräsmattan om inte mer. De hade skitit på ungefärligt samma ställe så det var inte nu så att jag var tvungen att gå runt hela gräsmattan. Sen hittade jag lite enstaka här och där. Jag krattade i t-shirt, otroligt härligt. Idag har de lovat ännu varmare och enligt tv nyheterna igår så har de lovat upp till 19 grader imorgon! Men nu ser jag att det är flyttat till Tisdag och då är jag ledig så det hoppas vi på!!!

Väder1

Jag hade Strong by Zumba igår, tog in ett nytt block utan att ha hunnit träna på det ordentligt. Men det gick bra ändå, några missar naturligtvis men det gick förvånansvärt bra måste jag säga. Jag tog en chansning. Men nu blir det lugnt ett tag framöver, nu kör vi samma en stund. Men det är så kul, de nya blocken är rätt lätta att memorera och de är bättre än de gamla. Det är inte så mycket variationer som det var innan, som nu i en utav delarna så är det 3 olika kombinationer som upprepar sig men något mellan spel som mars eller nått knäuppdrag.

Idag är jag ledig!!! Så skönt det ska bli. Jag jobbar mycket just nu, är inne i en period av otroligt mycket jobb, 7 av 9 dagar plus all zumba, ja då vet man att man lever!!! Men vad gör väl det när det börjar vara sommar ute, jag njuter av det!!! Tänk om man skulle tvätta altanen idag, det tror jag att jag ska göra. Måste be Danne komma med högtrycks tvätten så jag kan blåsa av den. Sen ska jag och Rellu planera för vår challange. Vi har en Strong by Zumba challenge på gång, den pågår i 28 dagar! Kommer att bli kanon kul 🙂

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng, dricka min shake, fixa håret så jag är redo att gå ut på ett tag.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: