Snabbis!

Hahaaa inte en sån 😀 😀 Idag blir det bara en snabb blogg, jag har så mycket på tapeten här på förmiddagen. Jag ska ha zumba pass ikväll och har haft ett uppehåll på två veckor så det gäller att gå igenom dagens koreosar ordentligt. Sen har jag två nya låtar, mamma mia hur dum får man bli!! 😀 Nä det ska bli kul, tror de kan gå rätt ok för det. Men känner jag att det inte går med två så tar jag bara in en idag. Men kruxet är att jag ska vara i Kalix med Savannah kl 13, hennes utredningar startar nu och vi vet inte hur länge det tar! Så jag måste gör allt innan vi far dit.

Passet igår gick kanon, vilka underbara deltagare jag har, helt otroliga. Det är så roligt, de ger mig sån energi så man går i taket! Jag älskar bara zumba och efter dagar som igår så känns det extra bra ❤

Jag har saknat Ozzy igen rätt mycket, han var funnits i mina tankar sen igår kväll. Jag har så svårt att acceptera att han inte finns, att jag aldrig mer kommer att träffa honom. Jag saknar dig min stora fina underbara Ozzy. Hoppas du har det bra nu ❤

Solen skiner, älven har gått i Söndags, dvs det har varit islossning, så skönt nu kommer sommaren!!! Och var den varit efterlängtad efter denna vinter med MASSOR av snö, kallt som fan hela Februari. Ellen sitter och sover på buren, hon njuter av lugnet på morgonen.

20180508_075613.jpg

Nä nu måste jag köra igång, tiden går!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: