Lurviga typer ute och smyger

Idag smäller det, idag ska vi iväg på MC med  GINA GRANT!!!!! Fatta hur häftigt det är! Hon är en av de fösta zumba instruktörerna i världen, hon är en av dem som var med och utvecklade Zumba Kids eller som det hette då Zumbatomic. Vi är 4 som åker härifrån, jag, Päivi, Britt och Annika, Rellu är redan där, hon har haft MC och sen ska hon ha ett jam idag innan Ginas MC. Det kommer att bli så jäkla kuuuul!!!

Igår fick vi äntligen en moppe till Rasmus, det har varit hårda diskussioner, mycket humör under hela veckan. Sen hittade jag en i Kalix till slut, vi har mailat med killen flera omgångar men Rasmus sa nej!!!! Nå i förrgår sa jag att vi kommer och tittar, då hade han redan två som var på väg och kolla på den. Han skulle höra av sig under lördagen på dagen om den är kvar. Och så missar jag hans meddelande, såg den 5 timmar efteråt!!! Fan tänkte jag nu är den borta. Messade snabbt som fan och sa att vi kommer. Han sa då att ja han har inte lovat hålla den till någon utan, den som kommer först med pengarna får ta den. Det var flera andra på väg så vi lånade transporten Renhållningen och åkte. Rasmus var nöjd, så vi lastade den i bilen!!! Skönt nu är det jagandet över!!!

Ja just ja grannen ringde igår kväll och sa att någon lurvig typ smög ut från vår gård längs staketet. Svartklädd med huvan dragen över huvudet, ficklampa i handen och tittade hela tiden bakåt då han hastade över gatan och for in på nästan grannes gård! Så vi var ut och låste in allt som bör vara inlåst, inte för att vi nu har några dyrare grejer på gården men ändå man vill inte bli av med något. Jag körde polon upp i carportshålet så det inte gick att få ut något större där iallafall.

Vädret ser ut att bli kanon idag, hoppas det fortsätter så och nu måste jag sätta igång jag behöver packa lite, fundera vad som ska med, vi får inte ta in nått större i lokalen, så jag tar med hänglås ifall man får skåp att låsa in grejerna i. Man har ju ändå mobil och sånt! Det ska bli så jäkla kuuuul!!! Zumba Shop eller Zumba Wear som det heter nu är oxå där så det blir till att glotta i den 🙂

Tänk med henne dansar vi idag!!!!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: