Sista kidsen idag

Jag har sista zumba kids idag…. usch då kändes trist. Jag har fått dubbelkolla flera gånger att stämmer det verkligen och det gör det! Det är sista gången idag, vad fort det har gått! Sen har vi bara avslutningen kvar i början av Juni. Men då tänkte jag att vi kanske kan träffas någon dag innan och gå igenom koreografierna vi ska göra. Sen kanske det kommer något i sommar där vi kan vara med och uppträda, sånt är alltid roligt 🙂

Jobbade igår, dag tur. Vilken soppa allt var igår! Helt otroligt alltså, jag var helt slut i huvudet när Maria kom kl 11! Vi hade en på vift eller ja vi visste var personen var men fick ingen kontakt, telefonerna ringde stup i kvarten, jag satt och försökte sätta ihop en del dokument som jag lovat skicka iväg, jag försökte mellan varven boka om Savannahs tid till BUM men det fick inte så bra så jag behåller vår egen tid och avbokar zumban jag lovat på Viktoria torget istället. Kändes taskigt så här dagarna innan men jag har inget val, mina barn måste ju komma i första hand.

Rasmus är arg och sur och tvär, bankar och slår i väggar och gapar. Han ska ha en moppe och det nu. De moppar vi föreslår passar inte. Han tycker vi ska åka 70 mil tur och retur. Men vi jobbar ju och kan inte åka så långt. Inte förrän till näst nästa helg isåfall. Jag vill överhuvudtaget inte åka så långt för en moppe! Vi har sagt att han måste titta på närmare moppar än typ borta i Umeå! Men det duger inte åt herrn! Fast nu är jag så irriterad på honom så lusten att köpa en moppen till honom är minimal!

Ja ja nu ska jag börja förbereda passet och sen kolla igenom måndagen och tisdagens låtar 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: