Tråk väder

Fy vilket skit väder! Grått och tråkigt, 4 grader varmt! Nu får detta börja vända och bli varmare. Jag är less på detta kalla nu. Inte nog med att det inte är så många grader men det är rå luft oxå ute så det känns ännu kallare!

Rasmus ska köpa moppe och det är ett jäkla tjat, han kollar på moppar hit och dit, och surar när vi säger nej! Det krävs en hel del för att styra honom rätt! Han ser bara vissa saker i annonserna och det krävs en hel del jobb för att få honom att fatta!

Jobb hela dagen, börjar kl 11, usch, inget kul men ett måste om man ska ha pengar att leva av. Mitt jobb i sig är rätt kul ändå, men det är ju ett måste att gå dit varje gång och det passar inte alltid mig, jag skulle ju ha annat för mig 🙂

Jag har som inget vettigt att skriva idag känner jag…. inget roligt har hänt…. ja just ja min fina gula bil. Danne håller på att joxa med den, byter oljor, tvättar, lagar sånt som är trasigt, han ska putsa upp fälgarna och sen kan jag börja slipa rost och måla över det, det är sån ytrost så den ser fin ut. Sen är den klar att besikta och hoppas att det inte är något större fel på den. Sen är det bara att tuta och köra med min zumba bil 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: