Regnat

Det har regnat en hel del! På Valborgsmässoaftons kvällen fullkomligt öste det ju ner. Men det gjorde mycket för snö smältningen. Det är inte mycket kvar nu. Idag är det endast 3 grader nu på morgonen och grått och trist!

Igår, vad gjorde jag igår? Ja jag var barnvakt åt Alicia en stund medans Dennis och Rasmus var och tränade. Sen var vi och köpte lite oljor o och sånt till min bil, Danne har joxat med den. Jag städade gojburen…. men inget vettigt blev som gjort. Vi var ut och åt med Marianne, Dennis och Alicia var oxå med…. sen var jag skit trött, jag sov tror jag två timmar när jag kom hem. Så inget vettigt blev som gjort igår. Det var kallt ute och jag tycker inte om att frysa så då håller jag mig inne. Får se om vädret blir bättre idag, åtminstone varmare så jag skulle kunna tvätta bilsätena, det hade jag tänkt göra igår.

Idag börjar jobbet igen. Man känner verkligen att man inte hinner vila ut, man hinner inte återhämta sig alls. Man är trött hela tiden. Som en av mina kollegor säger, hon orkar ingenting, hon är bara trött, allt hemma blir lidande för att man inte orkar ta tag i det. Vi är några som har sjukskrivit oss för att vi helt enkelt inte orkat gå dit. Idag är en sån dag för mig, ska jag orka gå dit? Jag är trött och känner att jag skulle behöva en dag till. Men jag är ledig helgen så jag kämpar mig dit, det är dyrt att vara borta från jobbet!

Åh till helgen är det Gina Grant, fatta jag ska och dansa på samma ställe som hon, på hennes Masterclass!!! Helt otroligt, hon är en a de första zumba instruktörerna i världen. Hon och Tanya Beardsley är bland de första som började jobba som introduktörer under Beto. Och nu kommer hon till Oulu, det ska bli kanon kul att få vara med!

Ja ja nu ska jag starta dagen, har en del koreosar som ska ner på papper och musiken ner i mobilen. Dags att börja jobba med zumban innan jobbet 🙂

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. pian
    Maj 03, 2018 @ 11:13:14

    Man kan inte tro att Gina Grant har fyra barn!! hon är verkligen vältränad. Kollade lite på Youtube om henne.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: