Underbart väder

Vilket härligt väder! Solen skiner och vi hoppas det håller i sig hela kvällen för då lär det bli mycket folk ikväll på brasan. Det brukar vara snöfritt till Valborg här men det är det inte nu. Det har smält i rasande fart men inte så mycket som man hade velat.

Bild 1 den med Larry är tagen 31 Mars, sen den mörka bilden den 10 April, de två med Danne och från vår altan är tagna 16 och 17 april och de tre sista idag. Så nog smälter det rätt fort bara det sätter igång. Idag är hela vår altan snöfri 🙂

Saknaden efter Ozzy är ännu som en tagg i hjärtat. Jag tänker att detta hade han gillat, han gillade sommaren. Han hade behövt få vara med ännu en sommar till. Men jag hör katter jama i det mest konstiga tillfällen jag tror det är han som pratar åt mig. Shakira kommer och sover med mig på magen en stund varje kväll. Vi gosar och hon gnuggar sig i mitt ansikte, sen lägger hon sig med mig en stund. Jag kan ännu se hans sura min när han sitter utanför altandörren och glor in, han såg alltid så arg ut som om han ville säga att kom och öppna den jävla dörren nu så jag får komma in 😀 MIn fina fina Ozzy, jag hoppas du har det bra nu ❤

Idag blir det ju lite livat på stranden, jag kör zumba kids, The Lizz sjunger och sen kör jag med Crazy Crew, vi avslutar med allsång, det kommer att bli kanon kul det 🙂

Jag har köpt en bil! En gul ful bil! En lite Polo. Den har stått på gatan i 2 år hos de som ägde den innan mig, så får se att den inte rostat helt underifrån. Men sist den besiktades så har den inte fått några såna klagomål iallafall. Det blev ombesiktning för 2 små saker som jag inte minns vad det nu var! Jag började dammsuga den igår, messade med Rellu samtidigt så hon kom förbi och hjälpte mig att städa ur den. Men den behövs ännu tas med vatten dammsugaren ordentligt på sätena. Så det tänkte jag göra idag det är varmt och de hinner kanske torka upp ordentligt då om jag lämnar dörrarna öppna.

20180430_082621.jpg

Smutsig är den så den behöver även en tvätt på utsidan. Det finns en massa ytrost oxå som jag bara tänkte putsa upp och göra vad man nu behöver göra för underarbeten och sen målar jag bara över med gult 🙂 Den ska gå mellan jobbet och hemma så det kommer bli kanon. En massa zumba musik ska dundra ut den det lovar jag 🙂

Nä nu måste jag börja gå igenom koreografierna för kvällen och sen sjunga igenom det som ska sjungas…..

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: