Dagen gick bättre

Gårdagen gick bättre än vad jag trott den skulle göra. Det var så jobbigt på förmiddagen och exkt kl 11.30 tänkte jag på Ozzy, då tittade jag på klockan i Onsdags, då hade han fått sina sprutor och drog sina sista andetag. Min starka underbara Ozzy. Men sen gick dagen och kvällen, ja jag tänkte på honom flera gånger och jag tittade efter honom. Men jag blev inte ledsen på samma sätt. Jag kommer nog aldrig att glömma honom. Nu väntar jag bara på att han ska komma hem, de säger att de kommer men det tar 3 dagar och det är idag. Så idag borde jag känna honom, idag borde jag höra att han kommit. Jag glömmer aldrig när Kingen kom hem. Jag drömde att han krafsade på ytterdörren och att jag gick och öppnade. Där stod han stor och fin och blängde på mig som om han ville säga, varför har du lämnat mig här ute mitt i kalla vintern! Jag vaknade av drömmen och någon minut efteråt hörde jag dunsen och sucken nä han dråsade ner vid min sida av sängen, som han alltid brukade göra. Ja sa jag till Danne på morgonen Kingen kom hem i natt. Så nu väntar jag på Ozzy. Det kommer att kännas bra när han kommer ❤

Idag blir det zumba kids, näst sista gången. Vi har sen uppträdande på Valborg, de kör en låt var. Sen har vi sista vanliga gången nästa lördag och avslutning den 2a Juni. Det tror jag blir bra det 🙂 Så jag ska skicka meddelande idag till alla föräldrar med tider så de har koll på allt.

Ja ja nu måste jag vidare, jag har en del att göra innan jag ska iväg på zumban. Sen blir det jobb efter det fram till kvällen. Hoppas ni alla får en super bra dag!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: