Jobbat hårt!

Det har varit mycket vanligt jobb och zumba jobb. Jag kör ju zumba kids grupperna oxå just nu och sen har det varit mycket extra med zumban. Men allt sånt med zumban är u roligt, det är ju det som håller mig upprätt just nu! Men jag sticker inte under stolen med att det är mycket jobb med det oxå, man ska hela tiden söka koreosar, de som kommer från zumba är många bra men jag hittar inte alltid där. Då blir det att ge sig ut på youtube eller i våra gruppen på facebook och söka. Sen ska du lära dig dom med. Nu för tiden går det ganska fort att få in en koreografi men det är alltid något steg jag måste öva hit och dit innan det sitter.

Det är mycket på mitt vanliga jobb är det oxå extra som är på G, vi har haft någon mysko människa som smyger runt och intervjuar folk, fotar lokaler osv. Vi har som inte fått någon förklaring till varför han gör det egentligen, jag har iallafall inte fattat riktigt vad han gör. Men något har de i rockärmen. Nu ska våra brukares kontrakt gås igenom, bor de på rätt plats är det det som ska undersökas? Är det så så kan det väl vara bra oxå men varför sker det nu? Sen är det ju så att även om man kommer fram till att nej denne brukare kanske ska vara någon annanstans så är det inte att bara flytta på dom. Bättre för dem är ju att försöka lösa deras situation på plats. Arbetsmiljö inspektionen kommer in, de ska se att vi följer regler kring säkerhet osv. Det är mycket som oroar som vi inte får svar på. 3-3 har nog inte gett den spareffekt de trodde de skulle få! Det finns inga vikarier och de pratar tyst om sommaren…. det känns inte så roligt att gå till jobbet längre. Men jag orkar inte bry mig, jag går dit och gör mitt jobb så länge jag har ett jobb!

Idag ska jag iväg till veterinären med Ozzy han har slutat äta, eller han slickar i sig sås runt den blöta maten vi fick köpa för att han skull äta lite. Men nog är det lite han får i sig. Han brukar ju bli i rätt risigt skick denna tid på året så därför tyckte jag inte det var så konstigt först. Han blir smal, och pälsen risig. han vill vara ute men det har varit för kallt på vintern och när våren sen kommer är det svårt att gå ut för honom för allt sitter i hans päls och han blir så tung att han har svårt att gå. Så han sitter på altanen där det är bart och tittar ut. Men u är det något fel med honom, han mår inte bra alls. Han slutade äta i slutet på förra veckan, eller ja då märkte vi att han inte åt. Nu är han svag…. hoppas det inte är något allvarligt med honom iallafall. Han är ju ändå 16 år!

Ingen zumba idag, idag blir det The Lizz istället så härligt att få sjunga och träffa dem i kören! Det ska bli så roligt 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: