Masterclass

Zumba Kidsen gick jätte bra, jag hade eftersom jag slog ihop dem i klass på 20 barn men det gick jätte bra. De är ju barn som är vana att zumba så de vet vad de ska göra. Tiden blev lite snäv, så jag fick kapa cooldown men vi leker i slutet och kollar i boken så den är inte döds viktig. Men nu vet jag mer hur jag planerar minutrarna till nästa gång. Stora gruppen blev kanon, de nya låtarna var mycket bättre än de jag hade innan. Salsan var lite för svår tidigare, den nya var mycket bättre. De är ju så jäkla duktiga barnen. De lär sig så snabbt! Jag är så sjukt imponerad av dom. Vi har duktiga zumba kidsare det har vi här i Haparanda ❤

Idag blir det alltså zumba på ett barnkalas, sedan efter det åker jag direkt ut på Masterclass med Rellu. Det har dykt upp en grej till vid 14 idag som jag skulle vilja hinna med men om jag inte kan styra om kalaset lite så går det inte, då får jag helt enkelt bara syra om. Lite nervis är jag för MCn det är i Torneå och jag har aldrig hållit klass där eller ens varit på scen i något tillfälle där. De är mer kritiska de vet jag, de har varit några nångång på gratis pass fr BC hos oss och de har inte kommit tillbaka. Ja ja men man kan bara göra sitt bästa inget mer.

Solen sken när jag steg upp, men nu är det molnigt igen. Snön smälter i rasande fart, den bara som försvinner! Härligt man anar ett slut på eländet!!! Nu ska vi starta dage men min shake och lite fb sen gå igenom alla låtar för dagen. Man har ingen brist på sysselsättning om man är zumba instruktör, det lovar jag 😀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: