Trött i kroppen

Man känner i kroppen att jag är igång konstant. Igår jobbade jag först på dagen, Jag kunde ta motionstimme och lunch på slutet så jag fick gå hem lite tidigare. Sen drog jag iväg på körövning med Lisen. Kom hem strax innan 20.30. Då dansade jag igenom dagens zumba kids låtar. Jag börjar ju redan kl 10 idag så det blir alltid snävt med tid på morgonen. Så skönt att ha hunnit med dom igår. Sen satte jag mig i soffan och blev mos rätt fort, phuii. Men nu när kidsen är slut och Gold slutar i slutet på Maj så tänkte jag att inte ta nått extra! Jag ska bara ta det lugnt…. tror jag 🙂

Det är ju inte bara själva passet jag gör utan, det är mycket mer tränande innan, sitta och söka låtar, vad ska jag ta nästa gång. Som nu har jag igår hittat måndagens låt och den ska tränas in i eftermiddag och sedan idag bestämde jag mig för vad tisdagen ska ha för låt. Sen måste jag väl börja titta på lite spellista till Söndagen, vi ska ju köra en timme var jag och Rellu. Det är masterclass på Söndag! Och jag har ett barnkalas jag ska vara och zumba på oxå på söndag 🙂 Måndag är det zumba Gold, tisdag zumba fitness och torsdag STRONG by zumba. Life goes on. Folk brukar fråga hur jag orkar i detta tempo, men jag tänker så här jag kör på så länge kroppen orkar, sen drar jag ner på tempot. Och än så länge orkar kroppen och knoppen. Huvudet är väl det som först tar stryk för mig, jag blrjar glömma ännu mer än vad jag redan gör, jag får svårare att memorera och jag känner nu att det börjar knacka på där uppe, hörde du varva ner…. jodå alldelens snart! Snart så tar jag det lite lugnare och vilar skallen.

Nä nu ska jag ta min shake och in på fejjan en sväng och sen kolla igenom låtarna, plocka ihop väskan och sen är det dags, ZUUUMMMBBAAA KIIIIDDDS ❤

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: