Jävla nacke!

Tidigare hade jag ju ofta ont i nacken, så ont så jag inte kunde vare sig sitta eller ligga så nätterna blev liiiite besvärliga kan man säga. Igår när jag skulle gå och sova så kanäde jag att jag har ont i den, tog en tablett innan jag gick i säng. Sov lite små krångligt, en katt vid fötterna, en som satt och glodde på mig en sväng på min kudde och Roffe under täcket. Sen är det ju det att Roffe är så liten så jag vaknar nästan varje gång jag ska vända på mig och känner efter var han är så jag inte klämmer honom. Så natten har bestått av lite vakna perioder här och där. Nu har jag så ont i nacken så jag inte ens kan röra vid den! Nå skit, det går väl över, tur att jag inte har strong idag iallafall.

Nu på förmiddagen ska jag göra kidsens nya koreosar sen ska jag till jobbet en sväng. De ringer fr Kalix ang Savannah och jag vill att Danne ska var med, men han jobbar. Han tänker på ett annat sätt än jag när det gäller de problem hon har. De har ju samma problem områden 🙂

Måste byta lite koreografier i den stora zumba kids gruppen, salsan var inte så rolig heller, jag hittade en bättre och sen tar jag tillbaka en gammal låt vi haft fast den här är lite tuffare remix. Så det ska fixas idag. Sen måste vi börja planera lite Valborg vi har fått förfrågningar om att underhålla lite på stranden 🙂

De pratade nyss på radion om att de ska skicka upp en satellit som ska söka efter nya planeter, de måste vara minst dubbelt så stora som jorden och ha ett visst avstånd från sin egen sol. Då började jag fundera på varför gör det det? Tänk om det ska byggas upp en ny jord! Tänk att börja från början…. från Hedenhös… tänk att komma till det vi har nu. Även om vi tar med oss all vår kunskap, allt vi vet idag för att göra det bättre i världen. Tänk inte bara strukturmässigt, tänk att få igång allt som ska fungera, vad behöver vi med oss, behövs tex transportmedel och hurdana isåfall, skulle vi vilja ha bilar tex, vill vi ha avgaser? Hur skulle vi driva en bil? Kommunikation, hur skulle vi kommunicera? Vi är van vid dator och mobiler. Vad skulle vi äta och dricka?  Vad annat måste vi ta med, vad kan vi bygga på plats. Tänk att få möjligheten att tex välja i hurdant klimat du vill bo. Tänk vilken grej det skulle vara, skulle du fara om du fick möjligheten?

Ok Kalix ringde, det blir inget telefon möte, vi får en länk vi ska fylla i istället. Skönt, då får vi ta det tillsammans istället i lugn och ro ikväll. Så nu gäller det att sätta fart på dagen!!!

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. ayanna85
  Apr 19, 2018 @ 11:59:08

  Jag hade lätt kunna tänka mig o åka. Ja menar varför inte? Blir ju ett riktigt äventyr. O sen att man kanske dör innan man kommer dit, det är en helt annan sak, men man får ju åtminstone vara med o grunda en ny civilisation.

  Svara

  • Anna
   Apr 19, 2018 @ 14:49:47

   Ja det tror jag nog jag oxå hade gjort om jag varit yngre. Men nu har jag för många som jag skulle måsta tvångs flytta med mig isåfall 🙂 Men helt klart jade jag velat göra det jag med 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: