Så mycket roligare

Livet känns verkligen mycket bättre när våren kommit! Solen gör så mycket. Man blir så mycket gladare det känns tom roligare att jobba när det är fint väder. Jag älskar sommar och sol!

Jag hade mitt fitness pass igår, det gick bra förutom en låt, den som jag absolut aldrig brukar strula i lyckades jag med konststycket att strula 🙂 Då är det dags att byta ut den! Det grämer mig alltid när det strulat nåväl jag blir bättre och bättre på att ta det med. Jag vet inte men jag har ju varit förkyld förra veckan, det börjar släppa nu men jag hör ännu dåligt som om jag skulle ha förkylning i öronen, jag har ett ständigt lock där! Så jobbigt för jag är så beroende av musiken, jag hör direkt något är konstigt och så irriterar jag mig på det. Igår tycke jag det var tyst men jag vågade inte höja musiken heller för risken att jag spränger öronen på mina deltagare!

Jobb idag, börjar kl 11 men tror jag kan ta rast före så jag börjar 12, så innan det blir det lite bokföring, det finns nog en del att ta hand om på kontot!

Nå niin som vi säger i Haparanda till allting, dags att kasta igång dagen…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: