Löpet slut!

Äntligen är Dessies löp över, här har det ursäkta språket pippats till höger och till vänster! Sen får man ju sitta och hålla i Dessie för hon försöker dra sig loss när de fastnar och då skadar hon både sig själv och Larry. Sen är det ju inte så att de sitter fast i några minuter ooooo nej, de sitter fast i 25 minuter!!! Danne har hamnat och stå med dom utomhus oxå i blöt snön. Det är bara att hålla för hon sliter och Larry lägger sig och hon drar honom efter sig, det måste ju göra jätte ont för båda två! Nå nu är det över, skönt och nu ska båda hannarna kastreras! Roffe har ju bara en pungkula och då hörde jag att det inte är någon idé att kastrera, det hjälper inte. Men det finns en tablett du kan ge istället så det blir det helt klart för hans del men Larrys bollar ryker!

Igår var Zumba Gold på menyn, ett zuper pass! Just love Zumba Gold!! Alltså svetten sprutar och det är så jäkulens roligt. Vi är så många och tänk att så många vill zumba järnet med mig!!! Idag är det Zumba Fitness, ny uppvärmning på G så ingen ny fitness låt denna vecka. Jag hade tänkt ta in Fresco från senaste zin men jag har inte hunnit med kids uppstarterna och nytt i STRONG så hanns det inte mer än med uppvärmningen. Men jag tror inte någon misstycker för vi har haft paus från den zumban i 2 veckor då jag jobbat.

Underbart väder ute, solen skiner från en klar blå himmel, vi hade 20 grader på altanen igår men då är det i lä och vi brukar ha typ 50 grader där på sommaren. Vi har ju en massa cyklar vi inte använder, bla en röd riktigt bra cykel. Det är Savannah som fått den men den var för stor till henne, ramen var för lång även om det ”bara” är en 26 tum. Nå den var ännu hel och fin så vi tvättade och frågade Rellu vad hon tycker och japp hon tog den. Jag provade cykla med den och den kändes helt ok och vi är ungefär lika stora hon och jag.

20180416_143038.jpg

Så här glad blev hon 🙂 Visst ser bilden ut att bara skrika ”Kom och skriv mig det på nääsan, kom och skriv mig det på nääsan, kom och skriv mig det på näsan, den som våååååågar, Jaaah!!! Ni minns Hedvig från A till Ö.

Ja ja nu ska jag sätta igång och köra igenom dagens program, nya uppvärmningen har jag bara hunnit typ skriva ner så det krävs en hel del där. Sen har jag ju inte haft fitness låtarna på 2 veckor så jag behöver en genom gång. Jag hatar när det inte går som jag vill, när det blir helt galet, nått felsteg här och där och att jag kommer av mig lite gör inget numer, nu kan jag ta det och skratta åt mig själv men när jag får totala bläckor, det är min värsta fasa, jag blir så förbannad på mig själv och gräver ner mig i det totalt! Då har jag min lilla jävul på axeln som riktigt trycker till! Nå väl då finns bara en väg…. att öva öva öva 😀

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: