Vilket väder!

Jag är ledig idag och imorgon efter arbetad helg! Det behövs, även om helgen inte var nu jobbig på jobbet, vi hade det rätt mysigt med buss hela dagen på lördag och söndagen gick fort den med men man måste ändå vara där och faktiskt oxå jobba 😀 nä måste man på jobbet, hahaaa skämt och sido. Trött är jag iallafall efter helgerna.

Det har varit underbart väder hela helgen, igår var det 15 plus grader i solen och det kändes. Jag var på en snabb prommis med en av korttids tjejerna och vi svettades båda två. Vi fick börja öppna jackorna som ändå inte är vinter jackor, solen värmde som tusan. Och man ser här hemma hur snön sjunkit och hur den drar sig undan, det finns hopp om livet 🙂

Nu blir det att gå igenom koreosar på morgonen sen ska jag sitta ute på altanen, det är ju snöfritt 1.5 meter iallafall. Katterna har ju varit och skitit där under vintern så jag ska ta bort det som tinat fram, har redan en påse där där jag fått några kackor, jäkla katter men men så är det. Jag hade tänkt börja skotta av lite men det är stenhårt av det är takras. Sen hade jag velat ta mig till förrådet och ta fram en av cyklarna, men snön är ju över en meter djup och inget fäste man sjunker som en sten. Jag har lovat att Rellu ska få titta på den. Savannah har fått den men den var för stor till henne, ramen var för lång. Så kanske den passar Rellu, hon är inte så stor 🙂 Ja ja nu har jag bråttom för att hinna göra annat ät zumba!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: