Sol och kallt

Inte hjälper detta vår snösmältning så värst mycket. Det är sol men kallt, förskte vara på altanen igår och skotta lite men inte går ju det! Det är is! Visst har det sjunkit undan lite grann men det ser fortfarande ut som full vinter!!! Snö upp till räcket på altanen och jämt till staketets övre delar, det gröna nätet, fy fan vad snö!!

Strong stod på planeringen igår, tog in nya uppvärmningen, den är jätte bra, roligare än förra. Men då kanske man bara är less på det gamla. Det är en liten grupp jag har på strong. Men de som kommer kommer troget bara de inte jobbar. Jag ska ge det ännu detta år sen tror jag att jag tar bort det och lägger in fler Gold pass istället. Men jag ger mig inte än, jag älskar strong själv och vill så jätte gärna att det ska gå!

Jag har mina drömmar ännu i huvudet, tänk att få en egen lokal, tänk att kunna kanske ha ett litet café där, en samlingspunkt för många. Tänk att kunna göra det utan att känna stress över pengar. Jag skulle inte behöva bli någon miljonär på det men att få in så pass så att man får till huslån och räkningar…. men det är svårt idag att driva något så. Det är det att det kan inte bli för dyrt heller, det får inte kosta för deltagaren hur mycket som helst. De vill träna och många har flera kort och det blir dyrt i längden. Men det skulle vara så roligt. Jag kunde ha Kids och Gold kväll 1, Kids jr fitness kväll 2, Strong kväll 3, sen har jag haft planer på ett pass för ungdomar… det skulle oxå vara nått det. Sen ha café på dagarna och ja även kvällar, ha en barnhörna, att det skulle bli en knytpunkt. Oh vad kul det skulle vara ❤ Vilken dröm!!! jag vet redan den perfekta lokalen men just nu är den upptagen. Då när den var ledig visste jag inte vem som ägde huset, idag vet jag det så jag håller mina korpgluggar öppna, kanske en dag om den inte är för dyr!

Ja ja nu gäller det att sätta fart, jag börjar jobba kl 11 idag!!!

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Apr 13, 2018 @ 08:51:51

    Våran dröm lever vidare ❤️ Plötsligt händer det… Förhoppningsvis ☺️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: