Usch så hemskt

Det låter jätte obehagligt detta med USAs hot till Assad! Tänk om Ryssland svarar, hoppas de är klokare än så! Försöker Trump få Putin att ge sig för honom? Har vi ett 3:e världskrig runt hörnet?? Riktigt obehagligt!

Jag vet inte vad det är med Ozzy, han har blivit så smal, jag vet inte om han slutat äta? Jag har inte sett honom äta, men katter är ju som inte som hundar, de äter när man ställer fram maten. De har fri tillgång till sin skål hela tiden… jag måste börja ha ett öga på honom. Bra verkar han inte må iallafall. Men då har det varit så de här sista åren, vid den här tiden på året mår han inte bra. Men när sommarn kommer kvicknar han till igen. Om de här båda gamlingarna vi har nu överlever sommaren så tar jag dem till veterinären på hösten och gör en undersökning av dem så jag ser att de mår bra.

Strong by zumba ikväll, jag tar in en ny warm up, spännande! Den är bra, den nya warm upen så det blir lite fräschare igen. Sen är det dags för kidsen på lördag! Vi ska vara indianer 😀

Min förkylning har lättat, känns mycket bättre idag än vad det gjorde igår men jag snorar fortfarande! Nå om jag kommer undan med 4-5 dagar mot de övriga som haft i flera veckor så är jag nöjd!

Beställde lite nytt från zumba igår, härligt. Beställde en jump suit men den har spagetti axelband och det kan tänkas att jag har för stora booobisar men då får jag sälja den helt enkelt. De legginsen jag var ute efter var helt sluuuut!!! Nå hoppas de kommer in fler gånger för då ska jag inte tveka utan beställer dom!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: