Livet är underbart

Idag känns livet så himla bra, solen skiner, det blir en kanon dag. Skulle bara se att snön for fortare än den gör. Jag mår bra i kropp och själ, jag känner mig utvilad och det känns att jag har mer ork. Men då har jag varit ledig 3 plus en extra dag, var tjänstledig igår. Jag hade ett kanon pass med mina Goldisar igår! Dom är bara suveräna!! Jag fick önskemål om låtar, först en i förra veckan, den tog vi idag och när jag kommer på passet som kom nästa Proud Mary!!! Oooo ja självklart kör vi den!!! Min egen favorit genom åren och många av mina deltagares oxå ❤

20180409_193359.jpg

Idag ska jag och Rellu iväg på ett möte. Jag försöker ge lite kontakter till Rellu som kan vara bra att ha för henne. Hon jobbar verkligen och sprutar idéer man märker att hon är van att organisera. Sen blir det jobb för hela slanten fram till 21 ikväll. Så inget fitness pass idag för min del 🙂

Hundarna parar sig som sig bör. Dessie ratar Roffe och det är som vi vill det. Fast nu är hon i sånt höglöp så jag ser att hon bjuder ut sig tom till katten 😀 Ja ja nu ska jag börja snagga mina sidor, de har blivit så långhåriga så de är lurviga!!!

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. pian
    Apr 10, 2018 @ 11:32:56

    Herre gud!! så där tjock är jag ju verkigen inte!!! eller????? har jag helt vriden självbild???

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: