Lill Babs

Vilken folk storm det varit efter hennes död. Helt otroligt! Hon har gjort mycket som man inte visste om, hon var oxå en sån som var lite för evigt. Så tråkigt att en sån människa lämna oss, Sverige blir fattigare utan henne och Jerry, enormt mycket fattigare! Ni kommer att vara saknade av många i en lång tid.

Igår var en lite slöar dag, jag gjorde mina koreosar på för middagen. Sen for vi med Dennis och familjen ner på stranden och grillade korv, Dennis åkte en sväng med Alicia i backen, babblade med folket runt i kring där och sen for vi och handlade. De kom hit sen en sväng så Alicia fick busa med hundarna och katterna. Sen blev det inte så många knop gjorda efter det.

Alltså så sjukt. Jag hade ju en spricka på mitt glas på S8an, ringde Folksam och jo det var bara att lämna in den. Jag fick papper och en påse från Godsinlösen, Folksams samarbetspartner. Och vad sur jag blev, det är inte alls så säkert att jag får tillbaka min egen mobil. Jag kan få en helt annan i en annan färg oxå. Nu ska ju min mobil gå till Rasmus så jag hoppas inte det blir en rosa! Den mobil jag får tillbaka är fabriksrekondad och de lämnar garanti men min hade inte en enda repa förutom sprickan i hörnet! Jag hade sett fram emot att få en fin mobil tillbaka. Jag hoppas bara att den jag får är lika fin som min! Jag ska ringa Folksam idag iallafall så får jag höra vad de har att säga om jag får en sämre mobil tillbaka!

Ja ja idag blir det zumba Gold och jag är tjänstledig hela dagen! Vad skönt med en extra dag ledig. Låten som vi tar idag är en riktigt gammal goding som jag fick önskemål om, hittade koreografin så den blir det 🙂 Så det blir till att gå igenom alla koreosar nu på förmiddagen.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: