Underbart väder

Solen skiner och klockan är 08. Jag steg upp strax efter 07, då var jag pigg. I natt har jag sovit rätt ok faktiskt, jag har vaknat till förstås några gånger men har kunnat somna om på en gång. Minus 2 grader visar termometern nu så dagen kommer att bli underbar. Vi tänkte eventuellt fara med Dennis och familjen och grilla på stranden och åka lite pulka med Alicia om det går. Det är ju rätt slaskigt ute nu.

Zumba kids uppstarten gick kanon, jag har så duktiga barn, helt fantastiska!!! De som nu varit en stund de kan sin grej, de vet hur vi gör och sätter vatten flaskan var den ska vara och kommer och sitter framför scenen precis som vi brukar göra innan vi startar varje pass. 3 barn gick över till den stora gruppen från den lilla. De fixade det galant. De är suveräna dansare och lär sig så snabbt så koreografierna var jag inte orolig för det minsta men att dansa 10 låtar är den stora omställningen! De brukar dansa 3-4 låtar i den mindre gruppen! Men då kör vi den låt vi för dagen lär oss som breakdown, dvs vi bryter ner den i små bitar och repeterar igenom tills vi gjort hela låten. Så det dansar intensivt de med men på ett lite annat sätt. Jag hoppas bara att de själva tyckte det var roligt och att det inte kändes för svårt. Jag hoppas de var mogna psykiskt att gå över.

Efter zumban var vi med Dennis och familjen och fikade på Taavola gården. Mathilda berättade att hon hade ringt till fammo med sin egen telefon och pratat och frågat om jag är hemma. Hon är så söööt den lilla unge så jag dör!!! Vi var sedan och bytte vår skiva till bordet, den hade en spricka så vi fick det oxå gjort. Och på kvällen var vi ut och åt hela gänget på Flat Iron, jag och Danne, ungarna ville inte följa med, Dennis och Mathilda, Annika och Thomas, Alexander och Evelina, Alva och Alex och sedan Bejan, Pelle och Miranda. Det var riktigt trevligt. Pian och Jussa är i stugan och Petra jobbade sa Savannah så det var ju lite trist att de inte kunde vara med. Men men det kommer ju fler tillfällen.

Jag lever ju ett liv som går i 400 knyck. Jag jobbar nästan heltid, är ju bara tjänstledig några procent, jag har ju min zumba firma, just nu 6 pass i veckan. Det kanske inte låter så mycket men själva passet är ju den minsta delen, det är ju arbetet före som tar tid. Som idag ska jag fixa morgondagens koreografi och nya uppvärmningen till fitness passet. Sen ska de övas. Nu vet jag vad jag vill ha men ofta ska jag leta nytt oxå om jag inte hittar bland de koreografier och låtar vi får från zumba. Sen sjunger jag ju i två körer, The Lizz och Just For Fun. Den andra kören har vi inte kommit igång med riktigt, vi har börjat sjunga och titta på låtar men thats it. Jag försöker göra mitt bästa för att hinna med familjen och vara fammo oxå och sen kanske hitta lite egen tid nånstans…. fast det går i sista hand! Jag och Savannah har tänkt att vi åker utomlands till sommaren. nånstans bara hon och jag. Det skulle vara mysigt…. men vi får se om det blir. Ja ja nu lite zumba jobb och sen glotta fb och så startar vi dagen!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: